PiK-SYS

Telefonszám: (36-1) 455-6000
E-mail: info@piksys.hu
Web: www.piksys.hu

Június 29-én McAfee szeminárium a PiK-SYS szervezésében

A PiK-SYS Kft. évről-évre megrendezésre kerülő nyári IT biztonsági szemináriuma idén 2016.06.29-én, “Intelligencia és együttműködés az IT biztonságban” címmel kerül megtartásra.

Versenyfutás a kiberbűnözőkkel és az idővel: ezzel jellemezhetők az IT biztonsági szakemberek mindennapjai. Az informatikai rendszereket érő összetett támadások és a kártékony kódok gyors váltakozása – ezáltal a nulladik napi támadások számának jelentős növekedése – mind a védelmi rendszerektől, mind az azokat üzemeltető szakemberektől, sőt, még a végfelhasználóktól is jó helyzetértékelést, gyors reakciót és együttműködést kíván.
 
Az idén 25 éves, McAfee termékeket forgalmazó PiK-SYS Kft. rendezvénye során az előadók olyan stratégiákat mutatnak be, amelyek hatékony védelmet nyújtanak napjaink komplex fenyegetéseivel szemben. Többek között ismertetésre kerül az Intel Security (korábban McAfee) következő generációs, intelligens végpontvédelmi megoldása, amely az egyes védelmi modulok szorosabb együttműködésével, valós idejű kommunikációjával gyorsan fényt derít a gyanús tevékenységre és azokra azonnali válaszlépéseket tesz lehetővé a teljes vállalati infrastruktúrában. 

Bővebb információ a szemináriumról: itt.
A rendezvényen való részvétel térítésmentes, azonban regisztrációhoz kötött. Regisztrációs lehetőség: itt.
 
Az oldalt partnerünk szerkeszti, annak tartalmáért felelősséget nem vállalunk!